carane download video youtube neng distro linux slackware

saiki pelajarane yoiku kepiye carane download video neng situs youtube nganggo distro linux slackware…. sopo seng ngerti?????

nek wes ngerti kabeh yo ga sido tak kandani….. percuma.
owh kae jebule seng neng mburi dewe durung ngerti tapi ga wani takon…. [ngarang iki]
Yowes lah tak kandani, seng wes ngerti etok-etok durung ngerti wae yo…. 
carane Singkat, Jelas lan Akurat :
– Download script neng KENE
– Simpenen neng Folder Video 
– script seng wes didownload di klik kanan=>Properties=>Tab Permissions=>centangen bagian [is executable]
– saiki cobo di tes buka situs yutub, pilih video seng ape didownload trus di buffering, entenono sak lebare buffering [ditinggal udut+ngopi]
– nek wes bar buffering e, bukaen folder Video trus klik videoyoutube.sh
– nek bejo yo mesti ono file xxxXXxxxXXX.flv, berarti wes sukses….. file kui iso diganti jenenge [rename]
– wes mudeng ra???? 

Satu pemikiran pada “carane download video youtube neng distro linux slackware

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s